Treatsense masseert en behandelt met

Etherische oliën

Wat kunnen etherische oliën voor mij betekenen?

Etherische oliën kunnen je helpen ontspannen, stress verminderen en beter slapen, dankzij hun kalmerende eigenschappen zoals die van lavendel, kamille en bergamot, die gebruikt kunnen worden in diffusers, baden of massages.

Wat zijn Etherische oliën?

Etherische olie, ook essentiële olie wordt gewonnen uit planten, bloemen en bomen. Van de bloemen en bladeren tot de wortels, de zaden en soms ook het hars of hout. De aromatische vloeistoffen worden door middel van stoomdestillatie uit de planten en bomen gehaald. Etherische olie is in tegenstelling tot parfumolie helemaal natuurlijk. Echte plantpower en puur natuur dus!

 

Wil je meer weten over etherische oliën of direct olie bestellen? Neem dan contact op met: info@treatsense.nl

Kwalitatieve producten bestellen via Treatsense

Goedkope etherische oliën zijn vaak minder effectief en van lagere kwaliteit om verschillende redenen. Ten eerste worden ze soms geproduceerd door het gebruik van synthetische chemicaliën in plaats van natuurlijke plantenextracten, waardoor ze de therapeutische voordelen missen die natuurlijke oliën bieden. Bovendien kunnen goedkopere oliën verdund zijn met dragende oliën of andere additieven, waardoor hun concentratie en effectiviteit verminderd worden.

 

Kwalitatieve etherische oliën worden vaak zorgvuldig gedestilleerd uit hoogwaardige planten en bevatten een hogere concentratie werkzame stoffen. Ze zijn over het algemeen zuiverder en hebben een betere geur en potentie, wat essentieel is voor aromatherapie en andere toepassingen. Hoewel ze duurder kunnen zijn, bieden ze vaak een betere prijs-kwaliteitverhouding vanwege hun kracht en effectiviteit. Het is dus raadzaam om te investeren in hoogwaardige etherische oliën om de beoogde voordelen te maximaliseren.

Open chat
1
Scan de code
???? Hallo,

Kunnen wij u helpen?